Om Kliniken

När du kommer till oss så hoppas vi att du känner dig varmt välkommen. Vi börjar alltid med ett samtal då vi pratar om hur du mår och vad vi kan göra för dig. Vi ser till att ha gott om tid för varje enskild individ. Alla är lika viktiga!

Därefter går vi vidare med att göra en undersökning så att vi kan ta ställning till vilken behandling som är bäst. Slutligen sammanfattar vi vad vi gjort och berättar om eventuell fortsatt behandling samt ger lite tips och råd om hur du bäst tar hand om dina tänder.

Vi tror nämligen att varje litet leende är vägen till en annan människas hjärta.

Straumann logo Tandvård kan också handla om det estetiska. Kanske vill du ha ett fräschare, vitare leende? Kanske vill du rätta till sneda tänder eller byta ut gamla amalgam? Vi erbjuder en rad olika behandlingar för just dina behov. Vår tandvård bygger på kvalité. Vi lägger stor omsorg på att välja rätt behandling individuellt. Alla material är noggrant utvalda för att ge bästa möjliga varaktighet.

Vi stöder:

Med kosmetiska behandlingar finns det många möjligheter att förbättra utseendet på sina tänder. Du kanske har en ful tand, eller sitter tänderna inte som du vill?